+45 70 20 98 66 info@pto-teknik.dk

Hydrocar

Gearkasser, motor kraftudtag til industrielle bilfabrikanter m.m.

Speciale:

Hydrocar er bl.a. OEM leverandør af gearkasser og motor kraftudtag til industrielle køretøjer producenter som f.eks. Iveco, Eaton, Renault Truck, Volvo Truck, Daf, Scania Hyundai og Kia

Nationalitet:

Italien

www:

webpto.com

Hydrocar

Hydrocars hovedkvarter ligger i Bologna (Italien). Den moderne 8.000 kvm store bygning huser ikke kun logistiske og ledelsesmæssige aktiviteter, men også design og forsknings afdelinger.

Hydrocar er i front, hvad angår teknologi og udstyr. På grund af den store faglighed og at vores kvalitetet er i top har det muligt været for Hydrocar at blive samarbejdspartner for verdens største bilmærker.

Hydrocar er OEM-leverandør af split-gearkasse, motorer og kraftudtag til bilfabrikanter såsom: Iveco, Eaton(*), Renault Trucks, Volvo Truck, Daf, Scania, Hyundai / Kia.

(*) Gennem Eaton, er vores PTO’s brugt, som originale komponenter, af talrige andre producenter af industrikøretøjer i forskellige dele af verden.

 

Dette skaber forudsætningerne for hurtig beslutningstagning og udviklingsarbejde, der giver gode løsninger på de behov, vores kunder. Med al produktion i eget hus er også potentiale til hurtigt at producere prototyper og foretage justeringer i løbet af processen.

En stabil vækst både i Frankrig og i udlandet har været muligt takket være vores forpligtelse til at levere kvalitet i både produkter og service. Andelen eksport beløber sig til omkring 60%.

Hydro Leduc står tekniske og logistiske udfordringer fra OEM-kunder i så forskellige grupper: Cargo køretøjer, entreprenørmaskiner, værktøjsmaskiner, rumfart, marine maskiner og landbrugsudstyr. Alle har noget til fælles; behovet for at være i stand til at have tillid til en specialist i hydraulik komponenter.

 

 

 

PTO-Teknik

PTO Teknik har mere end 30 års erfaring og en solid ekspertise indenfor vores produkter.

Kontakt

Har du brug for rådgivning eller har du måske en forspørgelse til vores produkter så lad os hører fra dig.

Produkter

PTO-Teknik tilbyder et stort udvalg af hydraulikudstyr i højste kvalitet. Se udvalgte produkter her.

Print Friendly, PDF & Email
Share This